Start paramedisch ouderenteam Salland

In januari 2016 is het Paramedisch Ouderenteam Salland van start gegaan. Dit multidisciplinaire behandelteam levert optimale en specialistisch behandeling aan ouderen in Raalte en omgeving.

Het team is een samenwerkingsverband tussen de in Raalte reeds bekende praktijken: Diëtisten Groep NL, Ergotherapie Salland, Fysiotherapie Salland en Logopediepraktijk Salland.

Ouderenzorg

De therapeuten van het Paramedisch Ouderenteam Salland zijn ieder op hun vakgebied gespecialiseerd in ouderenzorg. Deze expertise wordt veelal  gezamenlijk ingezet wanneer een oudere cliënt problemen ervaart bij het zelfstandig thuis wonen. Hierbij kunt u denken aan problemen met voeding, slikken, spreken, bewegen, vallen  en dagelijkse activiteiten.

Optimale behandeling & samenwerking

Het Paramedisch Ouderenteam Salland staat voor optimale en gespecialiseerde behandeling voor de oudere cliënt en zijn mantelzorger.  De therapeuten stemmen de behandeling waar nodig  op elkaar af en er kan eventueel ook een gezamenlijke behandeling worden afgesproken.  Zo bieden wij de meest optimale zorg, gewoon bij u aan huis!

Directe toegankelijkheid & vergoeding

Het Paramedisch Ouderenteam Salland is direct toegankelijk, behandeling wordt op de reguliere wijze vergoed door uw zorgverzekeraar. Veelal vindt behandeling plaats bij de cliënt thuis.

Aanmelding

Voor aanmelding of meer informatie kunt onze website bezoeken via http://www.paramedischteamsalland.nl of kan contact opgenomen worden met één van onderstaande praktijken:

Diëtisten Groep NL
Melissa Klooster, Melissa Zantinge

Tel. 06-29446702

info@dietistengroep.nl

www.dietistengroep.nl

Logopediepraktijk Salland
Dorothé Groen-Schulten, Tessa van Lohuizen

Tel. 0572-351100

info@logopedieraalte.nl

www.logopedieraalte.nl