Beste ouder,

Fysiotherapie Salland start januari 2021 samen met andere zorgverleners het programma Cool2BEfit.

 

Cool2Bfit is een sportief en leuk leefstijlprogramma voor kinderen die een gezonder gewicht willen. Het hele gezin werkt op een positieve en sportieve manier bij aan het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Veel bewegen, deskundige begeleiding maar bovenal stimuleert de groep elkaar tot net dat stapje extra.
Het programma is opgesteld voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar met overgewicht. In een groep van 8 tot 10 kinderen gaat uw kind sporten onder begeleiding van een buursportcoach.
Het 1e half jaar sport uw kind samen met de andere kinderen op dinsdag en vrijdag in Tijenraan. Na een half jaar sport uw kind 1x per week met de andere kinderen en het laatste half jaar wordt uw kind en u online gecoacht. Het totale programma heeft een doorlooptijd van 1,5 jaar.
Samen met andere deskundigen gaan wij u en uw kind helpen tot het ontwikkelen van een gezondere leefstijl!
Naast deze begeleiding zullen wij de kinderen gaan testen op conditie en kracht. Waar heeft uw kind moeite mee? Of heeft uw kind moeite met bewegen vanwege een motorisch probleem? Wanneer nodig kan uw kind hierin extra begeleiding krijgen van de kinderfysiotherapeut.
Kijk voor meer informatie op: www.sportbedrijfraalte.nl/cool2bfit

Of vraag voor meer informatie onze kinderfysiotherapeuten:

Melanie Reimert: m.reimert@fysiotherapiesalland.nl

Klasina Klein Lebbink: k.kleinlebbink@fysiotherapiesalland.nl