Locatie Luttenberg gaat per 2 november 2020 tijdelijk verhuizen naar Mariaoord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per 1 oktober vindt er in gezondheidscentrum de Parel in Luttenberg (Wispelweg 2 b) een grote verbouwing en uitbreiding plaats. De verbouwing gaat waarschijnlijk duren tot februari/maart 2021. Voor Fysiotherapie Salland zal dit een hele mooie vernieuwde behandelkamer en oefenzaal opleveren. Daarnaast zal het gehele centrum uitgebreid worden om nog meer en betere zorgmogelijkheden te bieden.

Om dit mogelijk te maken en zo min mogelijk hinder van de bouw /geluid te ondervinden zal Fysiotherapie Salland – locatie “Luttenberg”  vanaf 2 november tijdelijk worden ondergebracht in Mariaoord op het adres Harmelinkstraat 17 in Luttenberg.  De hoofdingang vindt u aan de voorzijde (blauwe pijl op bovenstaande foto). Bij binnenkomst zal de wachtkamer aangegeven staan. De fysiotherapie gaat plaatsvinden in de kapel van het gebouw (groene pijn op bovenstaande foto).

Wij verwachten hier optimaal fysiotherapie te kunnen leveren zonder beperkingen. Tevens kunnen de bouwvakkers hierdoor zonder hinder van ons hun werkzaamheden verrichten in gezondheidscentrum de Parel.

 

Voor meer informatie:

Telefoonnummer: 0572-351040

Mailadres: info@fysiotherapiesalland.nl

Website: www.fysiotherapiesalland.nl

 

Fysiotherapeuten locatie Luttenberg:

Sven Wentink:  S.Wentink@fysiotherapiesalland.nl

Hannes Schalkwijk: H.Schalkwijk@fysiotherapiesalland.nl

Ron Prins: R.Prins@fysiotherapiesalland.nl

 

Kijk voor hun specialisaties op: https://fysiotherapiesalland.nl/praktijk/team/

 

 

Met gezonde groet,

 

Team Fysiotherapie Salland.