update: Mondkapjesgebruik in onze praktijk

Raalte, 30-09-2020 

 

Per 30 september  vragen wij ook al onze cliënten een mondkapje op te zetten wanneer u onze locaties bezoekt. Hiermee steunen/volgen wij het overheidsbeleid. Tijdens de behandeling mag u in sommige gevallen het mondkapje af doen. Denk hierbij aan situaties tijdens inspanningen in de oefenzaal of in buiklig op de behandelbank. Dit doet u dan in overleg met uw therapeut. Soms kunnen er medische redenen zijn (benauwdheidsklachten) waardoor u het mondkapje niet kan verdragen. Hier hebben wij begrip voor, zorgt u dan wel extra goed voor voldoende ruimte tot anderen in de gangen en wachtruimten.

Omdat de regering het mondkapje tot op heden niet verplicht stelt hanteren wij het beleid: “Mondkapje niet verplicht, wel gewenst”

 

Onze fysiotherapeuten dragen al langer het mondkapje. Zie hiervoor onderstaand bericht (25-8-2020)

 

Met gezonde groet,

Team Fysiotherapie Salland

 

 

Raalte, 25-8-2020

 

Belangrijke mededeling

 

Per 25 augustus gebruiken al onze medewerkers mondkapjes tijdens alle behandelingen  binnen 1,5 meter. Wanneer een deel van de behandeling buiten de 1,5 meter plaatsvindt mag, indien gewenst, op dat moment het mondkapje even afgezet worden.

 

Deze verplichting is geen landelijk beleid, maar is een besluit van de praktijk en voeren wij uit binnen alle locaties van Fysiotherapie Salland. In de loop van de tijd kan het beleid wijzigen en brengen wij u daarvan op de hoogte.

 

Deze regel geldt alleen voor onze medewerkers en dus niet voor onze patiënten/cliënten.

 

Met gezonde groet,

 

Team Fysiotherapie Salland