Beste lezer,

N.a.v. de persconferentie van het kabinet op 23 maart heeft Fysiotherapie Salland besloten om de praktijk per direct te sluiten voor fysieke behandeling. De kans is groot dat dit tot in ieder geval 6 april zal duren. Deze noodzakelijke maatregel is nodig om de gevolgen van het coronavirus in bedwang te houden.

Ons verdere beleid:

Uw therapeut zal contact met u opnemen om de behandeling te verzetten of te overleggen hoe we de behandeling op afstand kunnen voortzetten. Dit is mogelijk via bijvoorbeeld beeldbellen, telefonische consulten en oefenprogramma’s per mail. U hoeft zelf geen actie te ondernemen en kunt gewoon afwachten.

Op korte termijn zullen alle behandelingen van 24 maart worden gewijzigd in een telefonisch overleg met uw therapeut om het vervolg te bespreken. Op 24 maart zal vervolgens ook meer duidelijkheid komen over het concrete beleid tot 6 april.

Post-operatieve en noodzakelijk zorg:

Er zijn op dit moment nog veel vragen wat er wel en wat er niet mogelijk is qua fysieke behandelingen rondom de ‘noodzakelijke’ zorg van bijvoorbeeld post-operatieve trajecten. Hierover volgt dus spoedig meer informatie door uw therapeut en via deze website. Voor nu nemen we het zekere voor het onzekere, maar we laten u niet in de steek.

Nieuwe aanmeldingen en vragen:

Nieuwe patiƫnten kunnen zich nog gewoon aanmelden voor online begeleiding en/of telefonische consulten. Neem voor vragen en aanmeldingen contact op met het secretariaat of uw fysiotherapeut via het nummer 0572-351040 of per mail/aanmeldformulier.

 

Sterkte en veel gezondheid toegewenst,

Team Fysiotherapie Salland